VIDEO Un vânzător de pepeni, surprins în timp ce-și injecta marfa cu un lichid. Ce a decis primarul din Brăila

15 august 2019 5:17   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat care injecta pepenii pe care-i avea la vânzare a fost surprins în cartierul Hipodrom din Brăila. Acesta folosea o seringă și o substanță incoloră pe care o lua dintr-un bidon de plastic. Deocamdată nu se știe dacă era apă și făcea asta pentru ca pepenii să fie mai grei la cântar sau este vorba despre un alt lichid.

Brăilenii s-au arătat șocați de imaginile care s-au propagat rapid pe rețelele sociale. Cei care au filmat scena susțin că bărbatul injecta pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienți: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”, în timp ce alții s-au alarmat și au considerat că li s-a pus sănătatea în pericol.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila, pe pagina personală de Facebook, acolo unde o brăileancă a comentat că a cumpărat doi pepeni de la persoana în cauză și că acum, după ce a vizualizat filmulețul, îi este teamă să-i mai consume.

Mai multe