VIDEO Urmărire ca în filme! Un șofer de 79 de ani a fost încătușat de polițiști după ce și-a agresat iubita

11 noiembrie 2020 21:35   Național
Ultima actualizare:

Parlamentarul Iulian Bulai a fost martorul unor scene revoltătoare. Un bărbat de 79 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost surprins lovindu-și cu brutalitate concubina mai tânără cu trei decenii. Incidentul a fost raportat de către politician la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

Policianul Iulian Bulai a relatat, pe pagina personală de Facebook, un episod halucinanat la care a fost martor. Aflat la volan a observat că, în interiorul unei alte mașini din trafic o femeie este agresată de către conducătorul auto. Iulian Bulai nu a stat pe gânduri și a solicitat ajutor la 112. Șoferul bătăuș a fost urmărit pe o distanță considerabilă de oamenii legii întrucât refuza să coopereze și să tragă pe dreapta. Alături de relatarea întâmplării, parlamentarul a încărcat un scurt clip video în care este prezentată urmărirea ca în filme. 

„În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo”,  a spus Bulai, mulțumind Poliției Girov pentru promptitudinea cu care a intervenit.

Din primele informații, bărbatul ar avea 79 de ani și este din Girov iar femeia (concubina lui) are 42 de ani și este din Piatra-Neamț. Polițiștii i-au întocmit șoferului recalcitrant dosar penal,  iar acesta va răspunde în fața legii pentru fapta sa, relatează Știri-neamț.ro.

Mai multe