VIDEO Vecinii medicului care s-a împușcat în cap sunt în stare de șoc: Chirurgul Voicu Voiculescu a lăsat și un bilet de adio

15 octombrie 2020 8:41   Național
Ultima actualizare:

Voicu Voiculescu, unul dintre cei mai buni medici din Timișoara, specialist în chirurgie toracică, și-a pus căpăt zilelor, împușcându-se în cap cu un pistol. Tragedia s-a petrecut miercuri (14octombrie), în jurul orei 19.00, soția fiind cea care a găsit trupul neînsuflețit.

Veste şocantă pentru cei care l-au cunoscut pe Voicu Voiculescu, medic specialist în chirurgie toracică la Spitalul Municipal din Timişoara. Acesta a fost găsit fără suflare în casa sa din zona Piaţa 700. Medicul a decis să încheie socotelile cu viaţa folosind un pistol de fabricaţie cehească, cu care şi-a tras un glonţ în cap. Voiculescu deţinea arma legal, pentru că era un pasionat de tir, fiind şi legitimat la un club din comuna Giroc. 

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat în casa doctorului. Potrivit anchetatorilor, medicul în vârstă de 61 de ani a lăsat şi un bilet de adio în care își explică gestul.

"Am auzit că a murit vecinul de la etajul 1, care era medic și că s-ar fi împușcat", spune o femeie în înregistrarea realizată de opiniatimisoarei.ro. Un alt vecin, vizibil afectat, are numai cuvinte de laudă la adresa chirurgului Voicu Voiculescu: "Era un foarte bun medic, a operat-o pe soacră-mea acum câțiva ani, era unul dintre cei mai buni medici din Timișoara. M-a șocat, mi s-a făcut rău, sincer".

Mai multe