VIDEO Violată şi ucisă pe câmp

12 martie 2019 11:43   Național
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Vaslui, a fost găsită moartă pe câmp, după trei zile de când a fost dată dispărută.

Victima ar fi consumat mai multe pahare cu alcool împreună cu trei tineri, la magazinul din sat. Când a vrut să plece spre casă, tinerii ar fi luat-o cu forţa şi ar fi violat-o, apoi ar fi abandonat-o pe câmp. Suspecţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost identificaţi şi arestaţi preventiv pentru viol şi omor.

Oribila crimă a avut loc în localitatea Ghergheleu din judeţul Vaslui. Victima muncea cu ziua prin sat şi obişnuia să bea cu cei pe care-i întâlnea la magazin. Săptămâna trecută, după ce a consumat alcool împreună cu trei tineri, femeia nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar rudele au început să o caute.

În ziua fatidică, femeia a primit banii pentru munca pe care a persat-o şi s-a oprit la magazinul din sat să bea ceva. Aici a dat de trei tineri, de 16, 17 şi 23 de ani, băieţi cu care a intrat în discuţie.

Martorii spun că după ce a discutat cu cei 3 tineri, femeia s-a dus la toaletă.

Oamenii din sat îi cunoşteau pe agresori de mai mulţi ani şi nu se aşteptau la aşa ceva de la ei.

Victima celor 3 tineri era o femeie muncitoare, spun vecinii, care recunosc şi că îi plăcea băutura.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu 5 ani, tot la Vaslui. Atunci, 7 tineri au violat şi batjocorit o elevă care se întorcea de la şcoală. În ciuda faptului că fapta a fost foarte gravă, viol în formă agravantă şi lipsire de libertate, legea a fost blândă cu cei 7 violatori. Dintre aceştia, 4 sunt deja liberi.

Mai multe