Violatorul din Sibiu a fost arestat

3 august 2016 12:33   Național
Ultima actualizare:

Daniel Zăpor se numește monstrul care a violat și torturat o femeie din Sibiu, în 24 iulie. A fost prins de polițiști marți, 2 august, iar magistrații au decis astăzi arestarea lui pentru 29 de zile.

Magistraţii au decis, în această dimineață (3 august), arestarea preventivă a lui Daniel Zăpor, de 25 de ani, individul care a violat și torturat o femeie la Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Monstrul este originar din judeţul Alba, însă locuia împreună cu părinţii, fără forme legale, în municipiul Sibiu. Bărbatul, un recidivist care anul trecut a comis o tâlhărie în judeţul Mureş şi se afla sub supraveghere timp de 4 ani, a fost identificat pe baza probelor ADN. Când a fost prins, bărbatul le-a spus procurorilor că era beat şi nu şi-a dat seama ce a făcut. Totuși, anchetatorii spun că omul venise pregătit pentru agresiune pentru că avea la el o pătură şi chiar o bandă adezivă, scrie aceeași sursă.

Săptămâna trecută, Daniel Zăpor a luat cu forţă o tânără care mergea pe stradă şi a dus-o pe malul râului, unde a bătut-o crunt, a violat-o şi chiar a băgat-o cu capul în apă.

Din surse apropiate anchetei, femeia a declarat că a fost luată de pe trotuar, de pe strada Maramureșului, înainte de miezul nopții, de un bărbat de 40-50 de ani. A fost târâtă dincolo de copaci, aproape de râu și agresată până aproape de ora 4 dimineața. Tânăra spune că a fost bătută, violată, iar de mai multe ori, agresorul a ținut-o secunde în șir cu capul în apa Cibinului.

Mai multe