Viorica Dăncilă a renunțat la celebrul coc. Și-a prins părul într-o «coadă de cal»

5 decembrie 2019 12:24   Național
Ultima actualizare:

Fostul premierul Viorica Dăncilă a fost miercuri seara (4 decembrie) la ședința Comitetului Executiv Național al PSD și a surprins pe toată lumea când a apărut fără celebrul coc. Părul, proaspăt vopsit blond platinat, a fost prins lejer, într-o ”coadă de cal”.

Vizibil relaxată, fostul premier Viorica Dăncilă a participat miercuri seara (4 decembrie) la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care se anunța ”cu scântei”. A avut o ținută elegantă, dar fără celebrul coc.

Ziariștii prezenți au sesizat imediat schimbarea de look și au întrebat-o de ce și-a schimbat coafura.

”Nu e o schimbare de look, mi-am prins părul mai lejer”, a răspuns Viorica Dăncilă, amuzată de întrebare.

Fosta șefă a PSD a ținut să precizeze că nu a renunțat definitiv la coc. ”O să îmi mai fac și coc. Ne mai schimbăm, nu?”, a precizat fostul lider PSD. De altfel, reporterii Click! au aflat că Viorica Dăncilă se aranjează singură, în fiecare dimineață, fără ajutor de la stiliști.

Fostul lider PSD a purtat coc sofisticat în toată perioada în care fost prim-ministru și apoi candidat al PSD la prezidențiale.

Viorica Dăncilă, schimbare de look

Nu este pentru prima dată când fostul premierul Viorica Dăncilă a făcut o schimbare de look. Pe 25 aprilie 2019, a avut o întrevedere  cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, unde a apărut cu părul lăsat liber pe umeri, întins cu placa.

Citește și:

Viorica Dăncilă, extensii de gene, tocuri-cui și ceas de firmă. Care sunt bijuteriile de care nu se desparte

Alegeri prezidențiale 2019. Cum arăta Viorica Dăncilă la 27 de ani! Poze de colecție

Mai multe