Viorica Dăncilă, terorizată de Liviu Dragnea? ”Este o femeie deșteaptă și cinstită”

28 iunie 2019 17:01   Național
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă are toate șansele să preia șefia PSD într-un moment foarte dificil pentru partid. Rerpezentanții cu greutate ai social-democraților și-au exprimat deja susținerea pentru actualul premier. Printre aceștia se numărăr Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, care a declarat că Dăncilă este o ”femeie deșteaptă și cinstită” care a fost terorizată de Dragnea.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că ar fi susținut-o pe Viorica Dăncilă la șefia PSD și dacă nu ar fi fost premier, pentru că este "o femeie deșteaptă, determinată și cinstită", dar care a fost terorizată de Liviu Dragnea.

"Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernlui României, vă spun că eu aș fi susținut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femei cinstitită. S-a eliberat de agreementul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată. poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”, a declarat Marian Oprișan, citat de Hotnews.

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă să fie terorizată de Dragnea, dacă este o o femeie deșteaptă și puternică, Marian Oprișan a răspuns: "Nu se poate pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus. Nu vreau să intru în amănunte, dar știți că domnul Dragnea după pierderea alegerilor nu mai putea rămâne președinte al PSD”.

Viorica Dăncilă însăși a declarat la un moment dat că numărul mare de greșeli de exprimare ar fi fost efectul presiunii puse de fostul lider PSD pe umerii ei.

Citește și:

Premierul Viorica Dăncilă a confundat Suceava cu Hunedoara! Cine a corectat-o

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la întâlnirea cu Papa Francisc. De ce și-a acoperit capul

PSD își alege sâmbătă conducătorii

Conducerea PSD s-a reunit vineri, în ședința Comitetului Executiv National, pentru a valida candidaturile și propunerile de modificare a statutului care urmează să fie votate în congresul extraordinar. Viorica Dăncilă voia să-și impună favoriții intrați în cursa pentru funcțiile de secretar general și președinte executiv, însă CEx-ul a decis să fie aleși de Congres.

Mai multe