Visa să aibă apartament la bloc, dar are palat

31 august 2016 12:31   Național
Ultima actualizare:

Are o casă mare, cât un palat, și conduce bolizi de lux. Când era sărac, visa ca într-o zi să aibă un apartament la bloc, dar talentul l-a ajutat și are tot ce își dorește. Uite cum trăiește Adi de la Vâlcea, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști!

Adi de la Valcea (43 ani) a fost un copil sărac, crescut împreună cu doi frați de către mama lor, care muncea la o spălătorie. Din puținii bani pe care îi câștiga, femeia l-a trimis pe Adrian Nicolae Dinuț (numele din buletin al manelistului) să învețe să cânte la chitară.

Copilul era talentat așa că a ajuns curând cunoscut, apoi îndrăgit. Când a cântat prima dată piesa ”Supărat” a devenit unul dintre cei mai căutați maneliști din țară.

Succesul i-a adus și mulți bani, așa că visul de a locui la bloc s-a schimbat. Și-a construit o vilă somptuoasă pe care a mobilat-o așa cum și-a dorit, proprietate estimată la un milion de euro.

Când era foarte sărac se uita lung și ofta după mașinile de lux care treceau pe strada lui. Până acum, Adi de la Vâlcea a schimbat cel puțin 100 de bolizi, iar acum se  laudă cu trei mașini foarte scumpe, în total circa 350.000 euro: două Mercedes ultimul model și un Lamborghini Gallardo, o bijuterie cu peste 500 de cai putere, preferata lui.

Manelistul are și o colecție de chitare, precum și una inedită, de pistoale și puști de asalt. Pe un perete din vila sa are câte portrete, de-ale lui și ale idolilor săi Adi Minune, Vali Vijelie și Costi Ioniță.

Mai multe