Vitezoman fără permis auto, oprit cu focuri de armă de poliţişti

27 aprilie 2015 8:20   Național
Ultima actualizare:

Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu. Un şofer care se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Germania nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar aceştia au pornit în urmărirea lui.

Agenţii de la Rutieră l-au urmărit duminică pe o distanţă de mai bine de doi kilometri, somându-l să oprească. La intersecţia dintre strada Teilor şi strada Gheorghe Doja, în cartierul Reşiţa, tânărul de la volan a oprit, a coborât din maşină şi a rupt-o la fugă.

Poliţiştii au coborât şi ei din maşină şi au tras trei focuri de avertisment, în plan vertical. Măsura nu a avut niciun efect, aşa că au alergat după el şi, în cele din urmă, l-au prins, scrie turnulsfatului.ro.

Se pare că tânărul de 27 de ani nu era la prima abatere. În ianuarie 2015 le-a făcut aceeaşi figură poliţştilor. Atunci, a fost somat să oprească, în cadrul unui filtru organizat de poliţişti. Tânărul a accelerat, iar la un sens giratoriu, a intrat într-un stâlp. Maşina pe care o conducea atunci a fost grav avariată şi atât el cât şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul nu are permis de conducere, dar este cercetat în mai multe dosare penale, pentru că a fost prins la volan, în unele cazuri şi sub influenţa alcoolului. Şi de această dată, şoferul era băut. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe