Vrei o friptură bine făcută? Se încing grătarele în Parcul Național!
Coaste de porc, carne de vită, pește, fripturi, muschiuleți de porc, frigărui și cârnați tradiționali vor sfârâi pe grătarele încinse. Și nu la vecinul în curte, ci în Parcul Național, unde ești așteptat de azi și până duminică.
Ospăț mare la grătare în weekend-ul acesta în Parcul Național din Capitală! Bucureștenii vor fi răsfățați la ”Autentic Grill Fest” cu un adevarat regal culinar, iar vedeta evenimentului vor fi grătarele încinse de cei mai pricepuți.
Se vor perpeli pe ele coaste de porc, vită, pește, fripturi, muschiuleți de porc, frigărui de carne și legume, bulz din brânza proaspată, pastramă, cârnați de Pleșcoi, mici, costițe și, ciolane.
Toate vor fi stropite cu cu hectolitri de bere și vinuri alese, promit organizatorii.
Și pentru ca festinul să fie complet, nu vor lipsi sărmăluțele, preparatele la ceaun, varza a la Cluj, gulașul, fasolea cu cârnați și tocănițele condimentate cu fel și fel de mirodenii.
Desertul va fi tradițional
La desert vă așteaptă plăcinte maramureşene, cozonaci, poale-n brâu moldovenești, plăcinte din fructe proaspete de sezon, ciocolată de casă, turtă dulce, dulciuri orientale, sucuri din fructe proaspete.
Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase exponate lucrate manual, ii cu motive naționale, genți din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.