Vremea în perioada 22 ianuarie – 4 februarie. Prognoza pe regiuni

22 ianuarie 2019 15:12   Național
Ultima actualizare:

Meteorologii ANM au realizat prognoza meteo pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie. Sunt vești bune: doar astăzi și la noapte (22 ianuarie) va mai fi frig, apoi se va încălzi treptat, de la o zi, la alta. Vor fi și precipitații, dar slabe.

Astăzi, 22 ianuarie, a fost o zi rece, iar vântul a sporit senzația de frig. De mâine, urmează două săptămâni de vreme normală pentru această perioadă. Meteorologii ANM au realizat prognoza meteo pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie, pe regiuni.

Vremea în Banat și Crișana

În perioada 22 – 25 ianuarie vor fi precipitații importante, în special ploi. În această perioadă, temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal, până la 6 grade ziua și zero grade în timpul nopților. După 25 ianuarie, vor urma câteva zile mai reci, cu zero grade la prânz și în jur de minus 4 grade noaptea. Din 28 ianuarie, până în 4 februarie, vremea încălzește, de la o zi la alta, până în jur de 6 grade la orele prânzului și minime de zero grade.

Vremea în Transilvania

De astăzi, 22 ianuarie, până pe 25 ianuarie, frigul se dololește. Sunt prognozate 2 grade la prânz și minus 2 grade noaptea. Din 26 ianuarie, vor veni câteva zi mai reci, dar din 29 ianuarie temperaturile vor urca ușor. Pe toată perioada vor fi condiții d eprecipitații mixte și ninsoare, dar vor fi slabe.

Vremea în Maramureș

Din 23 ianuarie, temepraturile vor crește ușor, la 4 grade la prânz și minus 2 grade noaptea. Din 26 ianuarie, vor urma câteva zile și nopți mai reci, cu zero grade la amiază și minus 8 grade noaptea. Din 30 ianuarie, temperaturile vor urca din nou ușor, până la 4 grade la amiază și minus 2 grade noaptea. Vor fi precipitații în fiecare zi, dar slabe.

Vremea în Moldova

În această noapte (22 ianuarie), temperaturile se prăbușesc de la minus 2 grade, la minus 10 grade. Vor urma zile și nopți cu temperatrui normale pentru această perioadă:  zero – grade la amiază și în jur de minus 4 grade noaptea.

Vremea în Dobrogea

În această noapte (22 ianuarie), temperaturile vor coborî brusc de la 3 grade, la minus 6 grade. De mâine (23 ianuarie), temperaturile vor urca până la 8 grade ziua și zero grade noaptea.  Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 23 – 26 ianuarie, mai ales sub formă de ploaie.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Astăzi, 22 ianuarie, este o zi rece, dar de mîine (23 ianuarie) valorile vor urca ușor, de la o zi, la alta, până la 6 – 8 grade ziua și minus 2 grade noaptea. Vor fi condiții de precipitații în perioada 23 – 26 ianuarie, mai ales mixte.

Vremea la munte

Astăzi, 22 ianuarie, va fi rece la munte: minus 4 grade la orele prânzului și minus 10 grade la noapte. Până la sfârșitul lunii ianuarie, sunt prognozate în jur de minus 2 grade ziua și minus 7 grade noaptea, apoi valorile vor mai crește ușor.

Mai multe