Weekend negru: doi soţi au sfârşit într-un accident cumplit în Capitală

15 februarie 2015 20:57   Național
Ultima actualizare:

Accident teribil, duminică, 15 februarie, în centrul Capitalei. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 10, între care şi un copil, au ajuns la spital. Şi asta după ce maşina în care se aflau doi soţi din Bucureşti a intrat pe contrasens şi a izbit violent două autoturisme oprite la semafor.

O Dacia Logan scăpată de sub control a făcut prăpăd, duminică după-amiază, în  Piaţa Romană. Era condusă de o femeie de 51 de ani, iar în dreapta ei se afla soţul ei, de 47 de ani, care a avut aceeaşi soartă ca şi ea.

Au murit pe loc, după ce maşina a ajuns pe contrasens şi a intrat în plin în două autoturisme,  un Fiat şi un Peugeot. Asta nu înainte de a lovi o tânără, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Fata s-a ales cu răni grave, la fel ca şi alte două persoane, o femeie de 60 de ani şi un copil de 8 ani, aflate în cele două maşini, care erau oprite la semafor. Alţi şapte pasageri au trăit spaima vieţii lor şi au fost duşi la spital pentru investigaţii medicale de ambulanţele sosite una după alta la locul accidetului. 

Poliţiştii de la Rutieră încearcă să stabilească acum ce anume a dus la o asemenea tragedie. Femeia aflată la volanul maşinii scăpate de sub control avea permisul de conducere de mai bine de zece ani.  

Poliţist ucis de un șofer băut, la Bacău

O altă tragedie a avut loc, sâmbătă noapte, în judeţul Bacău. Trei tineri au murit, iar alţi cinci au fost răniţi, după ce două autoturisme s-au lovit. Accidentul a avut loc pe DN 2F Bacău - Vaslui, în localitatea Zăpodia, iar una dintre maşini, înmatriculată în Anglia, era condusă un tânăr de 22 de ani, băut, care se întorcea de la discotecă, cu cinci prieteni, iar cealaltă de un poliţist de 36 de ani, aflat la finalul concediului de creştere a copilului.

În urma impactului violent, poliţistul şi două tinere de 22 de ani, aflate în maşina înmatriculată în Anglia, au murit. 

Mai multe