Zi neagră! Patru accidente în doar câteva ore

7 decembrie 2016 20:33   Național
Ultima actualizare:

Ziua de ieri a adus accidente în lanț. Trei dintre ele au avut loc în Capitală, iar cel de-al patrulea pe DN1. Primul s-a produs în jurul orei 7.30, în Pasajul Băneasa, spre ieșirea din București. Trei mașini s-au tamponat, din cauza faptului că nu au păstrat distanța regulamentară.

Din fericire, nu au fost victime. Imediat a avut loc un al doilea eveniment rutier, pe DN 1, în localitatea Bărcănești, din Prahova, unde trei mașini s-au tamponat în lanț. Din impact a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. În jurul orei 9.00, circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost întreruptă pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul către Stadionul Ghencea, din cauza unei camionete care a rămas blocată pe şine. Circulația a fost reluată abia după 110 minute, potrivit RATB. După cinci ore, la ora 14.00, un alt incident a avut loc la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Vasile Lascăr. Trei mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat pe linia de tramvai, blocând circulația pe sensul către Pasajul Victoria.

”Din primele cercetări se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate a unuia dintre vehicule. Din accident au rezultat două victime rănite grav, care au fost transportate la Spitalul Floreasca”, ne-a declarat Ovidiu Muntean, de la Brigada Rutieră. 

Mai multe