Ziua director la stat, noaptea travestit la petreceri

18 martie 2013 15:48   Național
Ultima actualizare:

Scandalos! Directorul de la Curtea de Conturi Vaslui, Vasile Popa, a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii în care apare în ţinută de travestit. Mai mult, într-una din imagini, fostul şef de la Inspectoratul de Stat în Construcţii îl atinge pe director pe organele genitale. Totul s-a întâmplat la o petrecere.

Imaginile au stârnit imediat controverse în rândul oamenilor care spun că li se pare scandalos şi că Vasile Popa ar trebui să demisioneze din funcţia pe care o deţine. Evenimentul în care Directorul de la Curtea de Conturi s-a dat în spectacol a fost organizat de clubul Rotary. Vasile Popa s-a deghizat în Regina Margot, purtând o rochie de epocă, perucă şi un machiaj la care s-a lucrat circa 4 ore, conform rtv.net.

Pentru a intra cât mai bine în rolul reginei, el a fost ajutat de profesioniştii de la Teatrul Victor Ion Popa din Bârlad. Directorul a postat, apoi, fotografiile pe o reţea de socializare. "Nu a fost vorba de cine ştie ce. A fost o treabă extrem de decentă, cu personalităţi locale şi naţionale, din sistemul clubului Rotary. Nu merită discutat prea mult", a spus Vasile Popa, contactat de România Tv. Nu toată lumea a gustat, însă gluma, iar unii consideră că actualul director ar trebui să demisioneze pentru gestul său.

Travestitul este atins pe organele genitale de un alt bărbat

Mai multe