Ne-au vândut WC-ul? Folosim găleata!

6 decembrie 2010 18:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Situaţie jalnică într-un bloc de garsoniere confort III din zona Lotrului, din Târgu Jiu, judeţul Gorj. Locatarii nu mai au unde să-şi facă nevoile, după ce WC-urile comune au fost închise.

Blocul cu patru etaje a aparţinut societăţii Citex, care a intrat în faliment şi toate bunurile au fost vândute, inclusiv grupurile sanitare.

Aurel Benegui, om de afaceri, a cumpărat în urmă cu trei ani WC-urile, iar acum două zile a montat uşi zdravene şi le-a încuiat. Locatarii şi-au amenajat WC-uri în cameră, fiindcă pe grupurile sanitare au fost puse lacăte.

„De 12 ani locuiesc în acest bloc. Proprietarul vrea să amenajeze camere în locul WC-urilor, ceea ce este anormal, pentru că în acte figurează ca grupuri sanitare", spune Constantin Ciorobea (40 de ani).

Maria Ursache, 26 de ani, locuieşte într-o garsonieră de la etajul II. Nu şi-a amenjat o toaletă în cameră şi nu are unde să-şi facă necesităţile, aşa că ţine o găleată sub chiuveta din hol: „Fiica mea, în vârstă de şase ani, a făcut la oliţă nevoile şi le-am aruncat la găleată. Aceasta e situaţia şi nu avem altă soluţie", a spus femeia.

Noul proprietar al closetelor, Aurel Benegui spune că a cumpărat aceste încăperi şi acum vrea să le transforme în camere pentru locuit.

Citeşte şi:Târgu-Jiu: Măcel în curtea unui pompier: Doi câini i-au omorât 60 de găini - FOTO/VIDEOTârgu-Jiu: Cercetaţi de poliţişti pentru că au sustras o sobă şi un calorifer dintr-un bar

Târgu Jiu: Chiulangiii, căutaţi de Poliţie prin baruri

Târgu-Jiu: O bătrână a ars de vie în propria casă

Mai multe