Nebunia Nikitei a trecut graniţele: «Spaniolii mi-au luat fetiţa. O să-mi dau foc!»

10 ianuarie 2011 17:45   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu două luni, Nikita a fugit din România. De teamă că va fi omorâtă de bărbatul cu care trăia, aceasta şi-a luat copilul şi a urcat în primul avion care a aterizat în Malaga, Spania.

Pentru că mama şi sora ei, care locuiesc aici, nu au vrut să o găzduiască, Nikita a ajuns într-un centru destinat mamelor singure.

Când în sfârşit a crezut că şi-a recăpătat liniştea, vedeta s-a trezit cu fostul iubit peste ea. De aici a început circul. "Cristi a început să mă bată. A dat cu pumnii şi cu picioarele în mine, de faţă cu toată lumea. Vroia să-mi ia copilul", a povestit Nikita pentru STL.RO.

Speriaţi de cele întâmplate, angajaţii centrului social au chemat Poliţia, iar cei doi certăreţi au fost arestaţi. În plus, o instanţă de judecată spaniolă a decis să-i decadă din drepturile părinteşti.

"Eu nu ştiu spaniolă, nu ştiam ce se întâmplă. M-au luat că am facut scandal. M-au eliberat, dar mi-au luat fetiţa. Dacă nu-mi dau copilul, îmi dau foc. Îmi dau foc în faţa Ambasadei", a ameninţat Nikita.

Micuţa Christiana Mihaela, în vârstă de doi ani, se află acum în custodia statului spaniol, recursul fiind stabilit pentru mâine, potrivit site-ului STL.RO.

Mai multe