Nebunie curată! Un artist norvegian şi-a mâncat propria carne: «Avea gust de oaie»

25 mai 2014 11:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Un artist norvegian şi-a gătit propria carne şi apoi a mâncat-o. Tânărul de 25 de ani suferea de o malformaţie la şold, iar după operaţie, a decis să facă ceva util cu bucata de carne.

Alexander Selvik Wengshoel a povestit totul la deschiderea expoziţiei sale de la Academia de Artă din Tromso, expoziţie în cadrul căreia e inlus şi şodul artistului.

"Am vrut să îl folosesc în arta mea. Nu am ştiut că îl voi mânca. A trebuit să îl fierb pentru a da carnea jos de pe el şi când am început să o răzui, am luat o gură. Mi-a spus că nu se întâmplă zilnic să pot să îmi mănânc propria carne", a explicat Alexander.

El şi-a făcut masa când iubita sa nu se afla acasă. Artistul a servit carnea cu cartofi şi cu un pahar de vin şi a povestit că are gust de oaie.

Alexander s-a născut cu o soldul deformat şi a petrecut mare parte a vieţii într-un scaun cu rotile. La 21 de ani, un transplant i-a fost aprobat, iar după un an a fost operat.

Tânărul a mai adăugat că faptul că a mâncat carnea l-a ajutat să scape de durerea provocată toţi aceşti ani: "Şoldul a fost o mare problemă pentru mine timp de peste 20 de ani. A fost un mod de a uşura suferinţa".

Mai multe