Negresă de post - Antal Alice Sandra

22 martie 2011 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Într-un castron, amesteci apa cu uleiul şi zahărul, până se topeşte. Adaugi nuca, făina, cacoa, dulceaţa, praful de copt şi amesteci totul până ce obţii o compoziţie vârtoasă pe care o torni în tava tapetată cu hârtie de copt şi o dai la cuptor pentru 30 minute.

Glazura: 1/2 pachet margarină, 1 cană apă caldă, 1 esenţă de vanilie, 8 linguri zahăr pudră vanilinat.

Preparare glazură: În apa caldă topeşti margarina şi zahărul, adaugi esenţa. Torni glazura cât negresa este caldă, tăiată în pătrate. Presari nuca măcinată deasupra. Este delicioasă.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe