Nelu Ploieşteanu: «Da, am greşit. Mă împac cu soţia, dar o tot o să mă duc cu fetele. Ce să fac? Îmi plac»

28 mai 2014 14:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Nelu Ploieşteanu (63 de ani) a recunoscut în emisiunea „Acces direct" de miercuri că şi-a înşelat nevasta, dar a spus că nu înţelege de ce aceasta face scandal.

„Da, am greşit ca orice om. Dar să facă atâta scandal? Eu zic că la ea nu mai e gelozie, e un pic de ură", a explicat Ploieşteanu.

„E adevărat că m-a auzit la telefon cu altcineva, dar era o doamnă de 50 şi ceva de ani. Mă rugase să o duc la casă. Mie nu-mi plac cele de 50 de ani. Ce vrei, să te mint?"

"Soţia mă bănuieşte că am înşelat-o cu fata aia de acum 13 ani. Ea nu ştie de alta", a continuat artistul.

"Eu am avut mereu grijă de copiii mei. Ei au şi nepoţi. Mereu îi ajut".

"Nu am plecat de acasă", a ţinut să precizeze Nelu Ploieşteanu.

"Eu, chiar dacă mă împac cu soţia mea, tot o să mă duc cu una de 25 de ani. Ce să fac? Ăsta sunt eu!".

Soţia confundă amantele?

Nelu Ploieşteanu a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală cu o femeie, despre care soţia sa, Elena, crede că ar fi în continuare cu ea.

"E adevărat că în urmă cu 13 ani am cunoscut o femeie, la «Şarpele roşu». Nu a fost doar o aventură, a fost o relaţie mai lungă. Soţia mea a rămas cu ideea asta de atunci. Acum eu ce să zic? Fata asta poate e acum la casa ei, are familia ei. Dar eu cu fata asta de acum nu am nicio treabî", a mai spus Nelu Ploieşteanu.

"Nu pot să zic că soţia mea minte, că e urât. Dar nu spune adevărul", a declarat muzicianul.

În timpul emisiunii Simonei Gherghe, Nelu Ploieşteanu a ascultat ce a povestit soţia cu privire la aventura lui de acum 13 ani.

"Nimic nu e adevărat din ce spune. Ar fi fost bună pentru scenarii de film. Ea devărat că (soţia şi amanta) s-au întâlnit, au avut o confruntare, dar nu e vorba de aceeaşi femeie", a mai zis el.

De asemenea, el a ţinut să dezmintă că a fost să-şi întâlnească amanta într-o seară, după cum apare în câteva fotografii făcute de paparazzi. "Am fost să dau o datorie, copiii mei ştiu despre ce e vorba".

Ploieşteanu a explicat că nu-i poate fi credincios soţiei, în ciuda scandalului: "Eu tot o să mă duc cu fete. Ce să fac? Îmi plac".

Aceasta este amanta lui Nelu Ploieşteanu? Reacţia acestuia

EXCLUSIV Nelu Ploieşteanu i-a făcut cadou un apartament amantei

Mai multe