Nelu Ploieşteanu nu se dezminte: «Vreau să mor într-un azil cu două fete lângă mine»

28 mai 2014 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Nelu Ploieşteanu a mărturisit în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii „Acces direct" că îţi doreşte să moară undeva departe de familie, într-un azil, înconjurat de două fete care-l respectă.

Invitat în platoul emisiunii „Acces direct", Nelu Ploieşteanu a vorbit cu dezamăgire în glas despre scandalul iscat de soţia sa, care-l acuză co o înşeală de 13 ani cu o tânără în vârstă de 30 de ani. Interpretul a spus că orice s-ar întâmpla va avea mereu grijă de familia sa şi-şi va susţine soţia şi copiii financiar. Ploieşteanu a spus că nu se poate înţelege cu soţia sa şi că îşi doreşte să moară departe de familie, înconjurat de două tinere, care să-l respecte.

„Eu voi fi lângă ei aşa cum pot, îi voi susţine financiar, pentru că din altă parte nu au de unde. Cred că trebuia să-şi ţină gura, pentru că are 60 de ani şi nu se face. Eu nu am lovit-o, nu i-am făcut niciodată nimic. Dacă fata mea vorbeşte urât de ea, eu îi spun că nu e frumos, pentru că e mama lor. Nu am fost de două luni acasă. Stau la fata mea. Copiii spun că nu au cu cine să vorbeşti, pentru că ea se enervează. De la o vârstă nu mai există iubire, există milă. Stau 3 luni pe an la mare, eu ştiu să calc, să fac mâncare. Decât să mor aici, prefer să mor într-un azil, respectat de două fete care au grijă de mine. Plec în America şi mor pe acolo, printr-un azil de nici copiii mei nu vor şti unde sunt. Eu mi-aş reface viaţa cu una dintr-asta mai tinerică, dar după ştii ce spune aia: «Mă mărit cu ăla că pregătesc parastasul»", a spus Nelu Ploieşteanu la Antena 1.

VIDEO EXCLUSIV Soţia lui Ploieşteanu: «Am bătut-o pe amantă»

Nelu Ploieşteanu: «Da, am greşit. Mă împac cu soţia, dar o tot o să mă duc cu fetele. Ce să fac? Îmi plac»

Aceasta este amanta lui Nelu Ploieşteanu? Reacţia acestuia

EXCLUSIV Nelu Ploieşteanu i-a făcut cadou un apartament amantei

Mai multe