Nevasta: «Am crezut că se preface»

24 iunie 2010 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Scenariu macabru într‑un apartament din centrul Vasluiului. Virginia Constantin a mers la poliţie, miercuri seara şi a spus, calmă, că bărbatul ei se preface că e mort.

Alarmaţi, oamenii legii au mers imediat acasă la femeie unde au găsit cadavrul lui Ion Constantin, (69 de ani), aflat într-o stare avansată de putrefacţie.

„Bărbatul meu e grav bolnav, dar se preface că e mort. Vedeţi, nu vrea să mişte!", le-a spus Virginia Constantin poliţiştilor.

Trupul bărbatului fost dus la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi, din primele date, medicii cred că Ion Constantin a decedat acum cel puţin o jumătate de lună. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu a murit în urma unei infracţiuni, însă va fi efectuată şi o necropsie.

Nebunia Virginiei Constantin a mers chiar şi mai departe. Internată, ulterior, la Psihiatrie şi diagnosticată cu demenţă, bătrâna şi-a continuat scenariul paranoic.

Plină de fericire, ea le-a spus doctorilor că, de fapt, bărbatul decedat este tatăl ei, şi nu soţul. Până acum, Virginia Constantin nu a fost vizitată de nici o rudă.

Surse din cadrul poliţiei au declarat pentru Click! că femeia are o fiică, plecată în Germania, care urmează să se întoarcă zilele acestea în ţară pentru a-şi îngropa tatăl.

Mai multe