Nick Rădoi i-a trimis Andei Adam 100 de trandafiri

3 martie 2013 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

„Milionarul" Andei Adam se perpeleşte de dorul vedetei. Deşi locuieşte în America, Nick Rădoi n-a uitat de Mărţişor şi i-a trimis Andei Adam un buchet superb, cu peste 100 de trandafiri albi şi roşii, pe care i-a comandat pe Internet, de la o florărie din România.

Anda Adam a primit sâmbătă cadoul de la Rădoi. Un curier de la o florărie din Capitală a avut o misiune specială, primită tocmai de peste ocean, din America. Nick Rădoi, milionarul român stabilit în SUA, care a ţinut-o în puf pe Anda Adam la începutul anului şi care s-a îndrăgostit de solistă, a vrut să marcheze corespunzător ziua Mărţişorului.

Nick a dorit să-i facă Andei această surpriză încă de vineri, dar nu a reuşit, aşa că abia sâmbătă florile au ajuns la solistă. Curierul a avut ceva de alergat prin Bucureşti, deoarece Anda Adam n-a fost de găsit nici la ea acasă, nici la sediul Antena 1, unde filmează pentru emisiunea „Te cunosc de undeva?". În cele din urmă, milionarul Rădoi i-a spus curierului să meargă la casa mătuşii Andei.

Milionarul i-a trimis solistei un buchet în formă de inimă

Zis şi făcut. Sâmbătă la prânz, superbul buchet, cu trandafiri albi şi roşii, în formă de inimă, a ajuns la destinaţie. Darul a fost preluat chiar de mătuşa solistei, bucuroasă nevoie mare că nepoata ei este atât de răsfăţată de actualul pretendent.

Mai multe