Nicola a explicat cum a ajuns în război cu fiul secret: «Copiii trebuie să muncească de la 16-17 ani»

12 martie 2013 21:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Marţi seară, Nicola a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Acasă TV. Artista a vorbit despre relaţia sa cu Andrei, primul său copil. De-a lungul timpului, s-au scris zeci de articole pe marginea acestui subiect, vedeta fiind acuzată că nu îşi recunoaşte copilul şi că nu i-a acordat niciodată iubirea şi atenţia pe care le-ar fi meritat.

Nicola a vorbit deschis despre fiul său Andrei şi despre cum a evoluat relaţia lor în aceşti ani. După ce văzut imagini de la ultima lor întâlnire televizată, cântăreaţa a fost vizibil emoţionată: "M-a tulburat acest material. A fost un conflict părinte-copil, un conflict între generaţii. Între timp eu zic că s-a rezolvat". "Andrei nu a fost renegat. Nu a fost abandonat, ce Dumnezeu. Îl vedeam atunci când mi se permitea. Eram plecată foarte mult atunci, făceam turnee cu Holograf. În plus, bunicii aveau şi ei programul lor", şi-a început Nicola povestea.

Întrebată despre educaţia pe care le-a acordat-o copiilor săi şi despre modul în care aceştia au înţeles lecţiile sale de viaţă, artista a explicat că a folosit sistemul de educaţie din afară: "Am vrut să îmi educ copii după mentalitatea de afară.Oamenii de acolo îşi cresc copiii în ideea de a-i responsabiliza de mici. Copiii trebuie să muncească de la 16-17 ani, eu aşa am muncit şi aşa mi-am crescut şi fiul".

Nicola şi Andrei s-au revăzut în direct

După ce a fost strigat de mama sa, Andrei a intrat în platoul Acasă TV. Bărbat în toată firea, fiul Nicolei a fost emoţionat atunci când şi-a revăzut mama. Îmbrăţişarea dintre ei a trădat dorul pe care şi l-au dus şi a demonstrat că relaţia lor s-a îmbunătăţit simţitor. Cei doi au stat unul lângă altul şi au depănat amintiri, ca o familie adevărată.

Andrei, băiatul Nicolei împlineşte anul acesta 27 de ani. Cântăreaţa a declarat că îi plac foarte mult copii şi îşi doreşte să fie bunică. "Băiatul meu face în august 27 de ani. Este o vârstă la care alţii şi-au întemeiat familii, au şi copii. Mie îmi plac foarte mult copii, dacă nu aş fi cântat, m-aş fi făcut baby sitter. Îmi doresc să fiu bunică", a recunoscut Nicola.

Mai multe