Nicolae Guţă către fosta iubită: «Dacă pun mâna pe bâtă, praf te fac!» FOTO

30 iunie 2011 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Narcisa, fosta iubită a manelistului Nicolae Gută, a fost joi la locuinţa manelistului, unde a făcut un scandal de proporţii.

Narcisa s-a înarmat cu o portavoce şi a început să ţipe la poarta vilei manelistului: "Ieşi afară ca să stăm de vorba. Ai uitat de băiat, ieşi afară să vorbim! De când te-ai îndrăgostit ai uitat de copil! M-ai lăsat pe mine şi ai luat un bărbat, care poartă şapcă".

"Am venit la Guţă să vedem ce face. Vreau să văd de ce nu a venit la ziua copilului. Cu portavocea vreau sa zbier mai tare, poate nu mai are auz. I-am adus nişte haine pe care mi le-a cumpărat şi nu le mai port", a declarat Narcisa.

Manelistul nu a avut prea multe cuvinte de spus: "Gata, până aici a fost. Narcisa să meargă la spital, să facă un control. La ce poate ea mintal, e în stare de orice. Dacă pun mâna pe bâtă, praf te fac".

Narcisa, şi-a argumentat ieşirea, spunând că manelistul nu a fost la ziua fiului lor. "Acum ne-am certat pentru că a fost ziua baieţelului, şi a uitat să-i spună "la mulţi ani". Fac chestiile astea ca să vadă fata de lângă el, că nu-l voi uita niciodată pe Guţă . Îl iubesc, de să mint. Eu simt că o să se întoarcă la mine. Guţă este un om pe care nu poţi să-l uiţi. Eu nu vreau să-l mai acuz pe Guţă, orice om are un moment al vieţii în care nu mai gândeşte".

Mai multe