Nicolai Tand, juratul Top Chef: «Sunt îndrăgostit de bucătărie»
Cel mai tăios format de cooking din România le aduce telespectatorilor, din 5 noiembrie la Antena 1, o competiție pe muchie de cuțit pentru câștigarea titlului de primul Top Chef al României. Un juriu exigent, format din Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand, pe baza zecilor de ani de experiență, vor arbitra această luptă.
Cei 24 de concurenți vor trebui să-și demonstreze abilitățile și să-i impresioneze pe cei trei jurați. Nu va fi ușor. Pentru a reuși, însă, Nicolai Tand le recomandă să fie creativi, să facă mâncare delicioasă și să utilizeze produse de sezon. Nicolai este un maramureșan autentic care a învățat toate secretele bucătăriei franceze în cei 14 ani petrecuți în Franța.
Cu o viață desprinsă din filmele de la Hollywood, Nicolai se declară îndrăgostit iremediabil de bucătărie. "Sunt și voi fi întotdeauna îndrăgostit de bucătărie", a declarat Nicolai. "Să faci mâncare bună, să gătești sănătos și cu pasiune nu este puțin lucru", a adăugat acesta. Juratul Top Chef știe foarte bine ce înseamnă munca grea. Nicolai a început de jos, de la spălatul vaselor și după multă muncă a reușit să aibă propriul restaurant. Pasiunea lui pentru bucătărie l-a ajutat să ajungă unde este astăzi și același lucru își propune să facă și el pentru viitorul Top Chef al României.