Nicoleta Luciu a vorbit despre trădarea soţului ei. Află aici ce declaraţii năucitoare a făcut!

18 decembrie 2012 6:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune a fost în centrul unui imens scandal în vară, când a aflat din presă că soţul ei, Zsolt Csergo, are o amantă, cu care a fost filmat pe un iaht din Croaţia. Deşi s-a simţit trădată, focoasa Nicoleta a trecut peste infidelitatea partenerului ei de viaţă, potrivit Acasă TV.

Nicoleta a mărturisit că a trecut peste motivele teribile din viaţa ei refugiindu-se în muncă. Ea a fost implicată în proiecte precum "Dansez pentru tine" şi "Vocea României".

Timpul a fost cel care a ajutat-o să treacă peste infidelitatea lui Zsolt. "Timpul vindecă totul. Acum toată lumea este fericită", a afirmat Luciu, care a detaliat cu a trecut să depăşească scandalul în care a fost implicată.

”Când ai o familie cu mulţi copii, nu simţi căderea. Te gândeşti la ei. Prima scăpare au fost copii şi orele pe care le petreceam după-amiază la Buftea", a explicat bruneta. "Dumnezeu a fost lângă mine şi mi-a dat tot ce am avut nevoie în momentele acelea. Am avut clipe când am clacat, dar mi-am revenit singură. Mă mobilizez şi mă întăresc singură, fiindcă dacă plâng nu rezolv nimic", a mai spus ea.

"A fost o etapă, dar am trecut peste ea. Acum toată lumea este fericită. Timpul vindecă orice, inclusiv acest episod. Familia mea înseamnă și Zsolt, familia e unită, familia e totul. Prin ceea ce am trecut, a consolidat relația. Orice cuplu trece prin așa ceva și există două posibilități: ori cei doi se duce totul, ori se consolidează relația”, a adăugat Nicoleta.

Mai multe