Nicoleta Luciu: «Eu cred foarte mult în căsătoria la Biserică»

29 mai 2013 14:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta a povestit pentru Acasă TV cum a cunoscut-o pe viitoarea ei fină şi ce sfaturi i-a dat acesteia cu privire la nunta care îi bate la uşă.

"Sunt primii mei fini de cununie. Prietenia noastră s-a legat la Dansez pentru Tine. În pauzele de filmări, ne mai plângeam una la cealaltă că ne doare una, alta, lucruri de genul acesta. Am sfătuit-o pe Bianca să se relaxeze, să se calmeze. Ea deja plânge de câteva zile", a declarat Nicoleta.

Aceasta a făcut şi o mărturisire legată de propriile credinţe, spunând că pentru ea căsnicia în faţa lui Dumnezeu este foarte importantă. "În momentul în care îţi doreşti o familie, e foarte important să te uneşti în faţa lui Dumnezeu. Eu cred foarte mult în căsătoria aceasta la Biserică. Ridică un fel de zid de protecţie în jurul tău", a spus vedeta.

Nicoleta a dezvăluit şi primul cadou pe care l-a pregătit pentru cuplul Drăguşanu- Slav. "Primul cadou pentru Victor şi Bianca va fi o excursie în Croaţia, în care vom merge alături de ei. Zsolt a venit cu idea şi toataă lumea a fost de acord", a povestit aceasta.

Mai multe