Niculina Stoican a fost în pragul nebuniei

3 octombrie 2011 16:06   Actualitate
Ultima actualizare:

„Nu dormeam noaptea, nu puteam să-mi revin, nu-mi găseam rostul de a trăi. Mă simţeam vinovată de plecarea lui. Mă aflam pe marginea prăpastiei. Am fost în pragul nebuniei", a mărturisit artista. „Nu mă puteam controla din plâns, adormeam, dar şi în somn mă gândeam ce se întâmplă cu el, ce mănâncă, ce face, eram un om depresiv, o problemă pentru doctori".

Solista şi-a revenit abia când băiatul ei a venit acasă în prima vacanţă şi după ce, bineînţeles, a cerut ajutorul medicilor. „Când l-am văzut din nou acasă, am conştientizat că se duce şi că se întoarce. Nimeni nu a ştiut că am probleme de genul acesta", a povestit interpreta.

Şi încă un episod l-a ascuns de toată lumea, inclusiv soţului ei. A trecut printr-o operaţie de care nu a ştiut nimeni, în afară de sora ei. „Aşteptam un diagnostic de cancer sau nu. Nici soţul meu nu a ştiut. Am trăit două luni cu spaima unei veşti cumplite. A avut un chist şi am suferit o intervenţie chirurgicală. Am stat în spital doar o zi. Am aşteptat rezultatul singură şi m-am gândit la Vlad, la mama şi bunica mea. Dar totul s-a sfârşit cu bine", a povestit Niculina Stoican printre lacrimi.

Mai multe