Nikita, mamă pentru a doua oară! Are şi un băieţel

14 februarie 2012 21:46   Actualitate
Ultima actualizare:

„Iubitul meu e Dani din Dorobanţi. L-am cunoscut în Spania", a dezvăluit Nikita pentru Kanal D. Ea a povestit ce a făcut în timpul în care a fost plecată din ţară şi i-au dat lacrimile când a vorbit despre fiica ei: „Nu mi-am bătut copilul pentru nimic în lume. O prietenă avocat m-a ajutat să-mi recuperez fetiţa. Iubesc acest copil din tot sufletul".

"În Spania m-am dus la mama şi la sora mea. De când am născut fetiţa, m-am schimbat total. Iubesc ce trebuie, nu ce nu trebuie. Ea este centrul universului meu. A început să vorbească spaniolă", a povestit Mihaela. Ea susţine că fostul iubit a vrut să îi facă rău: „El m-a lovit pe mine, apoi a fugit", a mai spus ea.

Cât despre perioada în care a fost închisă, nici nu vrea să-şi mai amintească: „În primele zile eram disperată. Am stat 72 de ore în arest. Am stat departe de fetiţă două luni. Îmi venea să mă arunc în mare. Mai bine m-ar fi schinghiuit decât să îmi ia copilul. Când am recuperat-o am fost cel mai fericit om din lume. Muncesc la o firmă a unui prieten, fac curăţenie. Primesc şi un ajutor social, fiindcă am fost femeie maltratată".

Nikita a mai spus că iubitul ei actual lucrează în construcţii. „Eu sunt o fată pe interes, recunosc", a spus ea mai în glumă, mai în serios. „Am de gând să mă întorc în România doar în vizită. În Spania mă simt liniştită", a mai spus Nikita.

Mai multe