Nu ai văzut-o până acum pe fetiţa Danei Marijuana! La şase luni mama ei o duce la studio

29 aprilie 2014 17:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Marijuana este o femeie fericită. Solista se laudă cu două fete frumoase. Dacă pe Alessia o ştiţi, micuţa Iris vi-o arătăm acum.

Pe şase mai se împlinesc şase luni de când Dana Coteanu, alias Marijuana, aducea pe lume cea de-a doua fetiţă a sa. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani şi iubitul ei, Sebastian, vorbeau atunci cu lacrimi în ochi despre bucuria care i-a unit şi mai mult. Chiar dacă au avut o relaţie tensionată, iar tatăl solistei le-a fost împotrivă, iată că micuţa Iris Elena le-a mai îmblânzit viaţa şi au reuşit să uite de necaz datorită ei. Mai mult, fetiţa a încurajat-o pe Marijuana să lupte şi mai mult, aşa că trage din greu cu afacerea cu bijuterii pe care o are, dar şi cu concertele, pentru a-şi putea întreţine familia.

Pentru că nu are niciun ajutor, Dana e nevoită să o care în cârcă peste tot pe micuţă. Fie că e acasă, sau la studio, celebra mămică este lipită de îngeraşul ei. Chiar dacă este destul de costisitor,  se pot considera norocoasă într-o anumită privinţă: Iris este un copil cuminte, extrem de energic şi foarte vesel.

Mai multe