«Nu am făcut topless să nu facă boşorogii infarct!» - FOTO

6 iunie 2011 15:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Ramona Gabor şi prietena ei, Mădălina Radu, au pterecut şapte zile de vis în croaziera de pe Marea Mediterană, care a costat-o pe sexy OTV-istă 1500 de euro.

Fetele au vizitat locuri superbe, Insula Capri, Mallorca, Geneva, Sicillia etc, s-au bronzat, au mâncat fructe de mare şi au băut şampanie de 300 de euro sticla. Au avut un singur of: pentru că pe vas erau numai cupluri de vârstnici , ele nu au putut face plajă fără sutien de frică să nu-i şocheze.

„Şi când ne vedeau în costume de baie mai aveau puţin şi făceau infarct! Dar dacă le mai dădeam şi jos! A fost superb. Oricum ne-am ‚distrat. Am făcut cură de fructe de mare şi ananas. Am băut şampanie dimineaţă, la prânz şi seara. Numai Moet de 300 de euro sticla!", ne-a declarat Mădălina.

Sexy OTV-ista Mădălina Radu: "Era să mor înţepată de o meduză!"

Sexy-OTV-ista a avut parte şi de o sperietură zdravănă, fiind pe punctul de a deveni victima unei meduze uriaşe.

„Când am ajuns în Carpi am făcut o excursie cu barca. Eu m-am aruncat în apă să înot şi, la un moment dat, Ramona îmi făcea semne disperată să ies din apă. Când m-am întors o meduză imensă venea spre mine. Dacă mă înţepa, paralizam!", ne-a spus Mădălina.

Sora lui Moni Columbeanu a fost mai potolită în vacanţă,. Ea i-a cumpărat Irinei cadouri, jucării şi foarte multe rochiţe.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Mai multe