Nu e nevoie să dai banii pe lenjerie sexy. Bărbaţii preferă femeile în pijama

29 august 2013 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Lenjeria intimă sexy a ieşit totuşi pe locul doi în sondaj, cu 32% dintre bărbaţi fiind de accord că preferă ceva mai sumar pe o femeie.

Cămăşile de noapte au fost alese de doar 27% din cei care au participat la sondaj, iar 22% preferă o femeie care doarme în haine bărbăteşti.

În schimb, 16% dintre bărbaţi cred că o femeie care doarme goală e cel mai sexy lucru în pat.

Pe cealaltă parte, femeile preferă să îşi vadă partenerul în chiloţi sau boxeri în pat, 35% din participate spunând că asta e cel mai sexy lucru pe care îl poate purta un bărbat.

Cu toate acestea, 71% dintre bărbaţi şi 35% dintre femei au spus că nu ar dormi în alte haine ca până acum dacă partenerul le-ar sugera

Mai mult, din cele peste 1.900 de persoane intervievate, 78% dintre femei şi 70% dintre bărbaţi cred că e mai important să te simţi confortabil când alegi ce să porţi la culcare decât să arăţi bine.

Conform specialiştilor, e foarte important să porţi ceva confortabil noaptea, pentru că ţinuta de peste noapte îţi poate afecta somnul.

"Ceva care nu e confortabil poate avea un impact negativ asupra somnului. Poţi să ajungi să petreci foarte mult timp căutând o poziţie adecvată. E bine că mulţi bărbaţi prefer pijamalele, mai ales că sunt cea mai bună opţiune pentru un somn bun", a spus directorul firmei care a organizat sondajul, Jed MacEwan.

Mai multe