Nu e simplu să ai o creastă de 1,18 metri

5 octombrie 2012 17:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul cu creasta de 1,18 metri trăieşte cu totul altfel decât noi.

Kazuhiro Watanabe, 40 de ani, designerul vestimentar japonez, care a intrat în Cartea Recordurilor datorită frezei sale, nu duce deloc o viaţă uşoară. Dar, ca să-şi menţină freza trebuie să facă anumite sacrificii.

De exemplu, el nu poate conduce maşini, ci doar o ricşă motorizată. Reuşeşte, însă, să se plimbe cu automobilul, dar doar pe bancheta din spate, în poziţia de fetus.

De curând, el a ieşit la plimbare chiar în Parcul Washington Square din New York. Momentul de-a dreptul spectaculos a fost imortalizat de jurnalişti, care au urmărit fiecare mişcare a posesorului celei mai mari creste.

Ai grijă când iese din maşină. Împunge ca o sabie!

Cât despre realizarea unei asemenea freze, japonezul a afirmat că are nevoie, de fiecare dată, de trei tuburi de fixativ, de un întreg recipient cu gel de păr şi de o armată de stilişti, care muncesc cel puţin două ore. Designerul a mărturisit că a aşteptat 15 ani pentru ca părul său să fie suficient de lung pentru această coafură.

Click! spune

Sacrificiile lui Kazuhiro . Kazuhiro stă în casă dacă afară bate vântul puternic, sau dacă plouă, nu intră în încăperi cu tavanul la o altitudine mai mică de 2,50 metri şi străbate în mersul piticului pragul uşii. El nu se spală pe păr decât o dată pe lună şi nu doarme decât chircit.

Mai multe