«Nu-mi pare rău că m-am aruncat!»

5 ianuarie 2011 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian Sobaru, electricianul TVR, care s-a aruncat pe 23 decembrie dintr-un balcon al Parlamentului, a fost externat, ieri, după două săptămâni de spitalizare. Încă slăbit, bandajat la cap şi cu vânătăi pe faţă, bărbatul a spus că nu-i pare rău pentru ce a făcut.

Agitaţie mare, ieri, în secţia Neurochirurgie a Spitalului Universitar din Capitală.

Pacientul care, chiar înainte de Crăciun, a şocat o ţară întreagă, când s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost externat. La ora 13.30, Adrian Sobaru (42 de ani) a ieşit pe la Camera de gardă a spitalului, la braţul soţiei sale. Bandajele de la cap se vedeau pe sub căciula pe care o purta, iar pe faţă avea încă vânătăi.

Citeşte şi:

Sinucigaşul de la Parlament a fost externat - FOTO EXCLUSIV

S-a aruncat de la balconul Parlamentului pentru 1 miliard de lei ?

Adrian Sobaru, protestatarul din Parlament, a fost operat

"Abia aştept să ajung la copii! Nu-mi pare rău că am sărit", ne-a mărturisit Adrian, cu lacrimi în ochi. Apoi, s-a urcat în maşină şi a plecat. Medicii spun că angajatul TVR se află într-o stare bună.

"Plăgile i s-au vindecat. Se află, totuşi, pe tratament cu antibiotice şi va reveni la controale periodice la 10 şi la 30 de zile", a declarat locţiitorul purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu.

Acesta a menţionat că, pe perioada internării, Sobaru a fost consultat şi din punct de vedere psihologic. Puţin după ora 15.00, bărbatul şi-a văzut visul cu ochii. După chinuri groaznice, Adrian s-a întâlnit cu cei pentru care a recurs la acest gest nebunesc.

Cu mari emoţii, bărbatul şi-a revăzut băiatul şi fetiţa. Încă afectat fizic de căzătură, angajatul televiziunii publice nu a putut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

El s-a rezumat în a le transmite parlamentarilor un «an mai bun» şi «La mulţi ani!».

Chiar dacă este conştient că prin saltul său în gol nu a rezolvat nimic, Adrian Sobaru ne-a spus că nu-i pare rău de nimic.

5 ianuarie

Adrian Sobaru a plecat, ieri, de la Spitalul Universitar, ajutat de soţia sa. El se deplasează greoi şi mai are,încă, un bandaj la cap. De asemenea, nici mâna dreaptă nu pare complet vindecată.

Mai multe