«Nu ne-am văzut nepotul din februarie»

31 august 2010 18:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Părinţii Mădălinei Manole suferă enorm şi fac dezvăluiri în serie, la „Acces direct".

Ion Manole: «Puiu a ameninţat-o pe Mădălina că va pune şaua pe ea după căsătorie»

Mădălina Manole a vrut să semneze un contract prenupţial cu Mircea Petru

Ieri, au vorbit despre prima tentativă de sinucidere a artistei, dar şi despre faptul că nu şi-au putut vedea nepotul din luna iulie. Ion şi Eugenia Manole au povestit depre relaţia fiicei lor cu Petru Mircea, înainte şi după căsătorie.

«Am găsit-o pe Mădălina cu ochiul vânăt»

Mădălina a făcut un avort când era cu Şerban Georgescu

Părinţii Mădalinei Manole fac dezvăluiri incendiare!

"La început, era un băiat adorabil, dar după ce s-au căsătorit s-a schimbat radical. Era dictator în casă", a spus mama cântăreţei.

Părinţii parcă au fost blestemaţi să afle de la televizor că fata lor se căsătoreşte cu Petru şi tot de la televizor au aflat că s-a sinucis.

Înainte de ziua fatală, Mădălina îi spunea mamei că a obosit mult lucrând la albumul „O 9 Mădălina" şi că este sfârşită de puteri.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

„Albumul s-a prăfuit în magazine pentru că nu a avut lansare. Fetiţa mea era foarte supărată şi îmi spunea că visurile ei s-au spulberat", a completat Eugenia Manole.

La 11 mai, părinţii au aflat că Mădălina ar fi avut o tentativă de sinucidere, că ar fi înghiţit suc în care pusese câteva picături de diluant, dar Petru nu i-a lăsat să cheme Ambulanţa.

VIDEO- Alexandru Jula: "Nu-mi vine să cred că Mădălina Manole a murit!"

„Nu ne-am văzut nepotul din februarie. În ziua când am aflat că Mădălina a murit, mi-a fost rău în curtea casei ei şi doar am zărit băiatul. Ne topim de dorul lui pentru că l-am dorit 20 de ani şi acum nu putem nici să îl vedem", a mai spus Eugenia Manole, sfâşiată de durere.

Cei doi părinţi îndureraţi vor să afle ce s-a întâmplat în noaptea dinaintea morţii Mădălinei, să înţeleagă cum s-a sfârşit fetiţa lor.

Mai multe