Nu plăteşte pensia fiicei lui, dar îi face cadou de 25.000 € Biancăi

30 octombrie 2010 12:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian Cristea uită de foarte mult ori că este tatăl unei fetiţe. Rania este în îngrijirea mamei, Denisa Nechifor, care a precizat că nu a mai primit pensia alimentară de ceva timp.

foto - Denisa Nechifor

Vineri, în emisiunea „Happy Hour", Denisa a menţionat: „Nu i-am cerut pensia alimentară pe care nu a mai plătit-o. Copilul îl cresc eu cu ajutor din toate părţile. Fotbaliştii sunt amărâţi. N-au bani, săracii de ei!"

foto - Rania, fiica lui Cristea

În ciuda acestei „sărăcii" sfâşietoare pe care o încearcă Adrian Cristea, aceasta a găsit resurse pentru a-i satisface poftele iubitei, Bianca Drăguşanu.

Cristea nu vrea să fie mai prejos decât Botezatu, fostul amant al Biancăi, şi se conformează: îi face cadouri scumpe. Ziarul Naţional notează că fotbalistul i-a oferit un ceas identic cu cel pe care i l-a dăruit designerul în trecut.

„Nu a fost original, dar fotbalistul a reuşit să o facă fericită pe Bianca în momentul în care i-a agăţat de mână un ceas cu diamante, al cărui preţ ajunge la 25.000 de euro", notează Naţional.

Ce spune Bianca? „Da, ceasul mi l-a dăruit Cristea. Şi mai am unul la fel, dar pe alb, de la Cătălin. Preţul unuia este de 25.000 de euro."

Se pare că fotbalistul i-a cumpărat un ceas la fel, dar cu o nuanţă diferită pentru că e gelos şi nu vrea ca Bianca să poarte obiecte care să-i aducă aminte de Bote.

foto - captură ziarul Naţional

Mai multe