«Nu ratez nici o extragere Loto»

6 februarie 2011 16:39   Actualitate
Ultima actualizare:

4,5 milioane de euro. Acesta a fost premiul cel mare, pus la bătaie, ieri, la extragerea 6 din 49.

Suma este fabuloasă, iar românii dornici de câştig: au aglomerat agenţiile Loto chiar până la ora închiderii.

"Am dat zor să ajung la agenţie ca să completez talonul şi am ajuns fix cu 3 minute înainte de închiderea programului. Am reuşit, sper să fie într-un ceas bun", spune Nora Asaf, o bucureşteancă de 39 de ani.

Femia a jucat varianta simplă şi a bifat pe talon cifrele preferate: zilele de naştere ale copiilor.

"Joc de ani de zile la Loto, nu ratez nicio extragere. Chiar dacă nu am câştigat nimic, am speranţă: bunica a câştigat la Bingo o maşină", mărturiseşte Nora Asaf.

Aglomeraţia la Loto, este de înţeles! În afară de tragerile obişnuite, în "Luna iubirii", Loteria a pregătit jucătorilor şi două surprize: ,,Câştigă cu Joker o vacanţă la Veneţia!" şi Tragerea Specială de Dragobete.

Ultima dată, premiul cel mare la Loto 6 din 49 a fost câştigat pe 24 octombrie 2010. Norocosul, care a jucat biletul la o agenţie din sectorul 4 al Capitalei, a plecat acasă cu aproape 1, 8 milioane de lei.

«Nu alegeţi numerele rapid şi la întâmplare»

Un american care a câştigat de 7 ori la loto ne învaţă cum să jucăm pentru victorie

Richard Lustig, din statul american Florida, a devenit milionar în dolari, după ce a câştigat de şapte ori la loterie.

Fiind convins că a descifrat misterul câştigării potului cel mare, americanul a scris şi o carte, în care a explicat cum procedează atunci când alege numerele.

Lustig susţine că, dacă urmezi întocmai sfaturile lui, vei câştiga la loterie.

"Nu vă alegeţi numerele rapid, la înt]mplare. Este foarte important ca acea combinaţie de numere pe care o joci să nu fi ieşit vreodată câştigătoare", spune americanul în cartea "Metoda de a câştiga la loterie". Până acum, Lustig a strâns peste un milion de dolari jucând la loto.

Mai multe