Nu se poate numi mamă! O femeie a născut în pauza de masă şi s-a întors la muncă

1 august 2014 15:41   Actualitate
Ultima actualizare:

O poloneză de 30 de ani a născut în pauza de prânz, iar apoi s-a întors la muncă.

Jolanta Czarnecka este acuzată de tentativă de omor după ce şi-a lăsat copilul, timp de două zile, pe un câmp unde, de altfel, l-a şi născut.

Bebeluşul a supravieţuit timp de două zile, fără apă şi fără mâncare, la temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Surprinzător este însă faptul că femeia a născut în pauza de prânz şi că apoi s-a întors la muncă, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Când a vrut să intre în birou, şeful ei a observat că e plină de sânge şi a luat-o la întrebări. Cu toate acestea, femeia a insistat că e bine şi că se poate apuca de muncă, dar bărbatul a dus-o la spital.

Medicii şi-au dat imediat seama că a născut, iar mama a încercat să mintă spunând că a născut pe WC şi că fetiţa a căzut.

În faţa oamenilor legii, tânăra a dat o explicaţie incredibilă pentru gestul ei: a spus că a rămas gravidă fără să vrea şi că şi-a acoperit mereu pântecele cu haine largi, care să nu dea de bănuit să ar fi însărcinată.

Copilul a fost găsit într-o stare avansată de deshidratare şi acoperit de insecte, dar, din fericire, acum este în afara oricărui pericol. "Copila a fost găsită într-o stare foarte proastă. A fost lăsată singură, dezbrăcată şi cântărea mai puţin de un kilogram, pentru că era deshidratată. Este un miracol că a supravieţuit", a declarat unul dintre medicii care au preluat-o pe fetiţă.

Mama copilei a fost condamnată la cinci ani de închisoare.

Mai multe