O actriţă cunoscută de la noi va sta departe de scenă un an! «Nu-mi ridică nimeni statuie!»

17 octombrie 2013 7:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Ani Creţu, actriţa de la teatrul "Ion Creangă" şi, totodată, fosta componentă de la "Vacanţa Mare" a luat o hotărâre tranşantă în ce priveşte cariera ei. Aceasta nu va mai urca timp de un an pe scenă întrucât vrea să se dedice exclusiv creşterii fiului ei.

Cu mari sacrificii a reuşit să rămână însărcinată,la vârsta de 34 de ani. Nu mai avcea nicio speranţă pentru că medicii nu i-au dat deloc şanse, ba mai mult, au diagnoticand-o cu 14 hernii de disc şi uter răsucit, însă anul trecut s-a întâmplat minunea. De când a devenit mămica unui băieţel care are şapte luni, Ani Creţu vrea să trăiască maternitatea în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, actriţa a luat decizia ca timp de un an să nu se "dezlipească" din fiul ei, Ada Marcel, lăsându-şi profesia deoparte.

"Vreau să stau doar cu băieţelul meu. Până acum,  nu am avut ajutor,  doar de câteva zile mă jută o prietenă foarte bună,  mai stă cu Marcel junior din când în când", ne-a spus Ani Creţu.

Actriţa s-a îngărşat pe parcursul sarcinii aproape 8 kilograme, însă la câteva săptămâni după ce a născut, a reuşit să dea jos surplus, revenind la greutatea iniţială, 42 de kilograme. Ani Creţu a venit cu micuţu Adan Marcel la lansarea în premieră, în România, a sistemului AMPLI Fitness by BodyForm.

Mai multe