O dă cu capul de toţi pereţii în toaleta fetelor - VIDEO

9 martie 2010 10:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi imaginile vorbesc de la sine, direcţiunea şcolii spune că totul a fost doar o joacă iar fetele nu s-au rănit în timpul luptei corp la corp din toaleta instituţiei de învăţământ.

Clipul video, postat pe YouTube, arată două eleve de clasa a noua ce s-au luat la bătaie în toaleta şcolii de fete din oraşul american Chattanooga (Tennessee). Întrebată de mai mulţi reprezentanţi ai presei locale, conducerea liceului declară că totul a fost o joacă fără urme de violenţă.

"Imaginile sunt îngrozitoare şi m-am gândit că nu poate fi vorba despre fete din şcoala noastră. Ulterior am aflat că secvenţa a fost regizată special pentru a fi încărcată pe YouTube. Le-am verificat pe fete, a doua zi şi nu aveau vânătăi sau urme de violenţă", explică Julie Davidson, director adjunct al Chattanooga Girls Leadership Academy.

Însă, încercarea direcţiunii de a scăpa basma curată din acest scandal a fost spulberată de declaraţia uneia dintre bătăuşe.

"Ştiu că am făcut o greşeală. Nu trebuia să mă bat la şcoală. Directoarea minte, nu am plănuit absolut nimic şi a fost o bătaie în toată regula", precizează Treasure Strickland, una dintre cele două fete.

Mai multe