O fetiţă a născut doi copii după ce a fost abuzată de concubinul mamei

23 septembrie 2010 18:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Fata a venit la poliţie în luna septembrie a anului trecut şi a povestit oamenilor legii că de la vârsta de 10 ani este violată de concubinul mamei ei, Ion Mitea, informează Adevărul de Seară Constanţa.

"L-am cunoscut pe Ion în 1997-1998, când mama a a decis să ne mutăm la el. Mă lua în cabina TIR-ului şi profita de neştiinţa mea. Îmi spunea că mă tratează ca pe o prinţesă şi că nu trebuie să-i spun nimic mamei", a scris Şeila în declaraţia dată la poliţie.

În martie 2002 s-a născut primul copil, Elena, însă nu a putut spune nimănui cine este tatăl. A povestit că a fost violată de un militar şi toată lumea a crezut drama ei.

Mama Şeilei, Liliana Omer (40 de ani), a luat de bune spusele fetei ei, fără a face vreo plângere.

Devenise gelos

Povestea tragică s-a repetat, iar în septembrie 2007 Şeila a născut şi al doilea copil, pe Sebastian.

"Liliana Omer a început să bănuiască ceva abia după ce s-a născut Sebastian, pentru că Ion Mitea era gelos. Fata a spus iniţial că tatăl băiatului este un prieten. În 2009, când a venit Şeila să facă plângerea la poliţie, ne-a spus că a luat abia acum decizia de a-l reclama pe tatăl copiilor ei pentru că a devenit violent şi extrem de gelos", a declarat Ovidiu Grosu, comandantul Poliţiei Murfatlar.

Mama şi fiica şi-au retras plângerea la o săptămână după ce l-au reclamat pe violator. "El nu şi-a recunoscut niciodată faptele, iar femeile s-au răzgândit, motivând că au vrut să se răzbune pe el pentru că le-a gonit de acasă", a mai spus comandantul din Murfatlar.

Probele ADN confirmă violul

Anul trecut, în ciuda reclamaţiilor retrase, poliţistul a solicitat efectuarea probelor ADN, care, de altfel, au confirmat că Mitea Ion este tatăl copiilor Şeilei.

"L-am chemat la sediul poliţiei (n.r. ieri ) pentru a-i face cunoscut rezultatul ADN-ului, ce confirmă că este tatăl copilului. Nu a venit, motivând că este în cursă", a spus Grosu.

Mai multe