O gorjeancă i-a croşetat Andreei Marin o rochie de plajă

22 octombrie 2009 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta învăţătoare Olivia Dobrescu îşi aminteşte cu câtă nerăbdare aştepta emisiunea „Surprize, surprize", realizată de Andreea Marin Bănică.

Bătrâna spune că vedeta TV a impresionat-o cu ţinutele elegante pe care le purta. În acel moment s-a gândit să-i confecţioneze o rochie de plajă "zânei" şi s-a pus pe treabă.

"Îmi doream mult ca Andreea să poarte în timpul emisunii costumul de plajă făcut de mâinile mele. Rochia este lucrată cu mătase vegetală, am prevăzut-o cu o bentiţă în zona sânilor şi apoi am lăsat franjuri până în talie unde am făcut a doua bentiţă şi din nou franjuri până aproape de genunchi", povesteşte bătrâna.

Croiala a fost aleasă după o revistă din străinătate, apărută prin anii ‘80. Femeia ar fi tare fericită dacă diva va purta vreodată rochia.

A lucrat două zile la rochiţă

Rochia divei a fost trimisă de Olivia Dobrescu prin poştă vedetei tv, pe adresa studioului "Surprize, surprize". A lucrat două zile la acel costum. La scurt timp, bătrâna a primit o scrisoare de mulţumire de la "zână".

"Mi-a scris că nu o s-o refuze, ca să nu mă supăr, că o va păstra ca şi amintire de preţ, dar că nu va putea să o îmbrace la emisiuni pentru că în contract erau prevăzute toalete realizate de o anumită firmă", a spus Olivia Dobrescu.

Mai multe