O plăteşte cu 1.800 de dolari pe lună să-l bată

21 octombrie 2012 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! Americanul Maneesh Sethi (26 de ani) din San Francisco a găsit o metodă cel puţin ciudată pentru a se asigura că nu pierde vremea la serviciu. A angajat o femeie să-l bată!

Maneesh Sethi îi plăteşte bătăuşei 1.800 de dolari (circa 6.400 lei) pe lună, adică 8 dolari (28 de lei) pe oră, pentru ca să-l plesnească în momentele în care pierde timpul pe Facebook sau pe diferite pagini de Internet în loc să lucreze.

El are o afacere pe cont propriu şi, dacă se joacă în loc să muncească, înregistrează pierderi în propriul buget. Munca lui constă în a introduce permanent informaţii pe computer, pentru că are un site propriu, şi trăieşte din publicitatea pe care o obţine cu cât introduce mai multe date zilnic.

Maneesh Sethi, care lucrează şi sâmbetele, a constatat că pierdea circa 29 de ore pe săptămână cu discuţiile cu diverse persoane de pe Internet şi cu mesajele e-mail, ceea ce îi aducea pierderi importante în buget.

"La început, angajata mea nu avea curajul să mă plesnească. A fost foarte greu până am convins-o să dea cu toată forţa în mine, în momentele în care tentaţia era mai puternică decât raţiunea", a povestit Maneesh Sethi, fără să accepte să dezvăluie cât câştigă acum lunar şi cât câştiga înainte de angajarea bătăuşei.

Mai multe