O prezentatoare tv divorţează la câteva luni de la nuntă? Ce spun părinţii ei

17 octombrie 2013 18:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Discreţie. Acesta este cuvântul care îi caracterizează cel mai bine pe Alina Puşcaş şi partenerul ei, Viktor Biletz. S-au căsătorit în la sfârşitul lunii mai şi şi-au menţinut căsnicia departe de presă. Joi seară, o postare a lui Viktor i-a indus în eroare pe prietenii acestuia, care au crezut că îşi anunţă despărţirea.

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii «Te cunosc de undeva» de la Antena 1, care a avut o apariţie spectaculoasă în telenovela "Narcisa Sălbatică", s-a măritat pe 24 mai cu iubitul ei,  Viktor Biletz, la Primăria din Sibiu.

Alina şi Viktor radiau de fericire la cununia care a avut loc în mai, la Sibiu (foto: Tribuna.ro)

Viktor şi-a schimbat fotografia de copertă, unde apărea alături de soţia lui, iar asta i-a făcut să creadă pe unii dintre prieteni că s-au despărţit.

Părinţii Alinei au infirmat însă zvonurile şi au declarat pentru reporterii CLICK! că totul merge bine între prezentatoarea tv şi soţul ei.

"Sunt prostii, nu e nimic adevărat. V-o dau la telefon pe mama Alinei să vă confirme ea că nu s-au despărţit", a declarat pentru CLICK! Gheorghe Turda, artistul care s-a căsătorit anul trecut cu mama vedetei de la Antena 1

"Sunt invenţii, am sunat-o pe Alina încă de aseară, ea dormea, el era la calculator. M-a asigurat că nu e nimic adevărat şi că sunt bine. Am un ginere extraordinar. Azi am vobrit iar cu Alina şi mi-a zis să nu iau în seamă ce s-a scris, că nu e adevărat", a spus Luci, mama Alinei Puşcaş.

Mai multe