O recunoaşteţi pe Maria Ciobanu?!

26 septembrie 2012 16:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Faima a rămas, dar frumuseţea s-a dus pe Apa Sâmbetei! Timpul n-a iertat-o nici pe marea cântăreaţă de muzică populară Maria Ciobanu, care este aproape de nerecunoscut atunci când nu este machiată şi coafată. La cei 75 de ani, ea arată aidoma unei bătrânici banale, imaginea ei de acasă fiind departe de cea cu care ne-a obişnuit în apariţiile televizate.

Pe scenă arată ca scoasă din cutie, dar acasă, atunci când este nearanjată, este o apariţie de-a dreptul şo­cantă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Maria Ciobanu aşa cum nu o pot vedea decât membrii familiei ei şi rudele foarte apropiate.

Cu părul nevopsit şi fără pic de machiaj pe faţă, talentata solistă, care străluceşte pe scenă chiar şi la 75 de ani, arată acasă exact ca o bunicuţă gospodină.

La spectacole, Maria arată de fiecare dată impecabil

Marţi, Ionuţ Dolănescu (40 de ani) trebuia să apară într-o emisiune televizată alături de bunica sa, Gherghina, în vârstă de peste 100 de ani.

Probabil ştiind de venirea bătrânei, Maria Ciobanu l-a chemat pe fiul ei la ea acasă, în zona Maternităţii Giuleşti, ca să-i înmâneze un pachet.

Cum era complet nearanjată, solista nu a scos decât preţ de câteva secunde capul pe poarta masivă, ea fiind practic de nerecunoscut pentru trecătorii din zonă.

Ionuţ a venit să o viziteze cu un Chrysler de 40.000 de euro

Ionuţ Dolănescu se respectă, nu glumă, aşa că şi-a tras o maşină de fiţe, cu care face senzaţie prin Bucureşti.

El şi-a comandat tocmai în SUA modelul Chrysler Airport 300, ediţie limitată, pentru care a scos din buzunar aproximativ 40.000 de euro.

Solistul a venit să-şi viziteze, marţi, mama la volanul bolidului de fiţe.

A parcat chiar în faţa casei, toţi vecinii de pe stradă întorcând capul după el.

Ionuţ a luat de la mama lui un pachet, după care a demarat în trombă.

Mai multe