O rochie s-a vândut cu 480.000 de dolari! Vezi aici cui îi aparţine

11 noiembrie 2012 1:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Rochia pe care Judy Garland a purtat-o în "Vrăjitorul din Oz" s-a vândut cu 480.000 de dolari la o licitaţie, sâmbătă, informează Reuters.

Preţul pentru rochia cu mâneci albe, pufoase pe care Garland a purtat-o în filmul din 1939 s-a încadrat în estimările casei de licitaţii Julien's Auctions din Beverly Hills, dar a fost mai scăzut decât sumele plătite pentru costumele purtate de Marilyn Monroe şi de Audrey Hepburn.

Cumpărătorul rochiei lui Judy Garland, realizate de către designerul vestimentar de la MGM, nu a fost identificat.

Vânzarea ""Hollywood Icons" a inclus şi o rochie purtată de Julie Andrews în "Sunetul Muzicii" care a fost achiziţionată la preţul de 38.400 de dolari.

În schimb, rochia albă a lui Monroe din filmul "The Seven Year Itch" s-a vândut cu 4,6 milioane de dolari, iar rochia din "My Fair Lady" purtată de Audrey Hepburn a fost cumpărată la preţul de 3,7 milioane de dolari.

La preţuri colosale s-au vândut şi două felii din tortul nupţial de la nunta Prinţului William şi a lui Kate Middleton (7.500 de dolari), respectiv de la ceremonia Prinţului Charles şi a Prinţesei Diana (1.375 de dolari).

Mai multe