O româncă a câştigat concursul Megastar în Ungaria - VIDEO

18 decembrie 2010 6:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Orădeanca Renata Tolvai (19 ani) a câștigat aseară titlul de Megastar al Ungariei și un contract cu o casă de discuri celebră, o mașină și cazare timp de un an în Budapesta. Dacă în România talentata orădeancă nu a reușit să se claseze decât pe locul doi la Festivalul de Muzică de la Mamaia 2009, în Ungaria a dovedit că are stofă de divă.

Dă click pe poză pentru a o auzi cântând piesa „Crazy”, a celebrei Beyonce

De la prima ediție din acest sezon al concursului Megastar Ungaria, orădeanca s-a încumetat să cânte numai piese grele, ale celor mai apreciate dive ale muzicii de astăzi, Beyonce, Christina Aguilera sau Lady Gaga. Aseară Renata a început specacolul cântând piesa „Hurt" a Christinei Aguilera. Unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune din Ungaria, membru al juriului, a fost atât de impresionat de interpretarea sa încât s-a întrebat, în glumă, dacă a ascultat un playback, fiindcă totul sunase „prea bine".

Cine este Renata?

Renata Tolvai este absolventă a Colegiului Național „Emanuil Gojdu" din Oradea și toată viața și-a dorit să fie cântăreață. A fost eleva Monicăi Molnar, profesoară de canto la Școala Populară de Artă  Francisc Hubic din Oradea.

Mai multe