O tornadă a zguduit vestul statului Oklahoma - VIDEO

9 martie 2010 16:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel puţin cinci locuinţe au fost distruse, luni seara, după ce o tornadă s-a abătut asupra părţii de vest a statului american Oklahoma, potrivit autorităţilor locale. Nu au existat răniţi, informează CNN.

Au fost afectate şi alte locuinţe, iar electricitatea a fost întreruptă în aproximativ 900 de case în oraşul Hammon, districtul Roger Mills, precum şi în împrejurimi, a anunţat Michelann Ootendin cadrul Departamentului de Urgenţe.

Oficialii locali continuă să evalueze pagubele, însă toţi rezidenţii par să fie afectaţi, a adăugat Ooten, transmite CNN.

Tornada a lovit statul Oklahoma în jurul orei locale 17.30, potrivit meteorologului Ken Gallant din cadrul Serviciului Naţional de Meteorologie din Norman, Oklahoma.

Furtuna care a produs condiţiile necesare formării tornadei a scăzut în intensitate la scurt timp după producerea acesteia, iar avertizarea de tornadă a fost anulată, a precizat Gallant.

Rezidenţii au avut timp să se pregătească înainte ca tornadă să lovească, a afirmat Jerry Dean, un oficial al districtului Roger Mills.

Mai multe