O urmăreşte pe Bianca? Adrian Cristea a mâncat în acelaşi restaurant în care a fost şi roşcata!

15 octombrie 2013 16:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Dupa ce aseară soţii Slav au luat masa la un restaurant din zona Floreasca, la câteva ore fostul iubit al Biancăi a venit să mănânce exact în acelaşi local. În compania unui prieten, Adrian Cristea a explicat că este pur şi simplu o coincidenţă.

Însoţit de un prieten, fotbalistul a spus la emisiunea "La Măruţă" că nu îl interesează subiectul Bianca, ba chiar o insistat să fie lăsat în pace. Amicul lui Adrian Cristea a spus că cei doi iau masa în acel restaurant de un an de zile, iar marţi chiar aveau o întâlnire.

"Eu nu am nicio legătură cu viaţa ei, de ce nu mă lăsaţi pe mine în pace? Fiecare e cu viaţa lui acum. Sunt simple speculaţii faptul că ne dăm mesaje. Eu le doresc numai bine,  toate cele bune", a spus Adrian Cristea la Pro tv.

Prietenul fotbalistului a vrut însă să lămurească lucrurile şi a explicat în ce context au ajuns la acelaşi local în care cu o seară în urmă au luat cina şi Bianca cu Victor Slav.

Adi tocmai a venit din catonament şi m-a sunat. I-am zis sa ne vedem şi să mergem să mâncăm. Noi venim aici de foarte mult timp. Acum chiar ne-am întâlnit pentru nişte afaceri", a explicat prietenului lui Adrian Cristea la Pro Tv.  

Mai multe