O vedetă BBC s-a sinucis într-un joc sexual eşuat - VIDEO

2 martie 2010 10:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Moderatorul homosexual a fost găsit mort în apartamentul său din Londra, luni seara, anchetatorii bănuind că tânărul a decedat în urma unui joc sexual ce nu a funcţionat conform planului.

Kristian Digby (32 de ani) prezenta emisiunea To Buy Or Not To Buy ( "A cumpăra sau a nu cumpăra" - n.r.) difuzată de BBC, iar moartea sa neaşteptată a şocat audienţa britanică.

Autorităţile consideră suspect modul în care a decedat tânărul şi nu exclud posibilitatea unei omucideri de un posibil partener homosexual.

"Deocamdată suntem de părere că a murit în urma unei auto-asfixieri erotice", a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru The Sun.

Îndrăgit de fanii emisiunilor prezentate, dar şi de cei care au intrat în contact cu el, dispariţia subită a lui Kristian Digby a creat o adevărată presiune publică pentru aflarea adevărului.

"A înfiinţat o asociaţie de proprietari şi a unit oamenii aşa cum nimeni nu a mai facut-o. Planta copaci pe strada noastră şi toţi voiau să se împrietenească cu el", a declarat Steve Fletcher, un vecin.

În comunicatul emis de BBC se precizează: "Kristian a fost un moderator talentat şi foarte îndrăgit. A adus un surplus de energie şi căldură în toate show-urile sale. Condoleanţe familei".

*Asfixierea erotică presupune oprirea fluxuluide oxigen către creier, prin sufocare, pentru a obţine plăceri erotice intense.

Citeşte şi:

Dezvăluire şoc: Un prezentator BBC şi-a ucis partenerul homosexual - VIDEO

Realizatorul BBC Ray Gosling, arestat pentru că şi-a ucis iubitul

Mai multe